Вчера станаха ясни много неща, каза премиерът Бойко Борисов по

...
 Вчера станаха ясни много неща, каза премиерът Бойко Борисов по
Коментари Харесай

Борисов с коментар за ДПС

 

" Вчера станаха ясни доста неща ", сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка отхвърли на Движение за права и свободи да поддържа плана за нова Конституция и привикване на Велико народно събрание, визирайки досегашните изказвания, че Движението поддържа ГЕРБ. " И какво стана? Машата на всички - Христо Иванов отиде и подплаши Ахмед Доган на " Росенец ". Той се прибра в лоното на Българска социалистическа партия и Радев, и към този момент Движение за права и свободи стана хубава партия ", счита Борисов. Това излиза наяве от видеоклип, оповестен на формалната страница на министър-председателя във Facebook.

" За всички стана ясно, че приказките за Велико народно събрание и нова конституция са били празни години наред. Всеки правист знае, че това, което сме предложили ние, е единствено чернова. Проект, в който Велико народно събрание може да трансформира всеки абзац ", сподели Борисов и добави: " Какво се оказа? Че всички са лъгали ".

По думите му в този момент желаят насипен парламент и още веднъж да има кабинет " Орешарски ". " Много остроумен сюжет ", сподели Борисов и разясни, че десните са " отишли " и са " подплашили " Ахмед Доган. И добави: " Отново Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Радев и олигархията дружно ". Борисов разясни, че се радва, тъй като по този начин още една неистина паднала и станало ясно кои са сценаристите и какво желаят да създадат: " Олигархия, Божков, Радев и всички останали ".

Ще съберем 120 депутати, предлагането ни беше нужно, с цел да покажем има ли политическа воля за рестарт, сподели още министър председателят.

По думите му, в случай че не съберат нужната поддръжка, ги кача работа.

Премиерът през днешния ден инспектира пътя сред Видин и Монтана, а преди този момент пи кафе с политически съперник във Видин. Това е представител на НПО-сектора в града - Росица Кирова, която бе с него и при обиколката на пътната права. Борисов пусна фотография с нея във Facebook.

Кирова е ръководител на гражданско обединяване " Единни за смяна ", от което се кандидатира за кмет през 2015 година Стана общински консултант, а през последните години е съперник на властта. За срещата си с Кирова, която предвождаше митинги за новия път, Борисов разяснява, че от дълго време я познава. Тя е имала поредни претенции и когато се прави нещо хубаво, не може да си изкриви душата и да не поздрави.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи, само че не може да става въпрос за политическо партньорство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР